Monday, September 14, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri..Di kesempatan yang ada ini, saya nak ucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua sanak saudara, kawan2 dan turut tidak dilupakan pengunjung blog ini..Mohon ampun dan maaf sekiranya sepanjang saya berkarya di blog ini terdapat kesilapan dan kesalahan sehingga mengguris hati sesetengah pihak..Sedar tidak sedar Ramadhan Al-Mubarak telah hampir meninggalkan kita..berapa banyak yang dapat memanfaatkannya dengan ibadah sepanjang bulan itu?..

Kepada Bana dan Ady yang berada jauh nun di Arab Saudi, abg epi ucapkan selamat hari raya aidilfitri..walaupun tak dapat balik, hulur2lah duit raya kat sini...hehehhe..(gurau aje)..

Apa2pun, dalam berseronok nak menyambut hari raya tue, jangan ada di antara kita yang lupa untuk bayar zakat fitrah pulak..mungkin ada orang berduka ketika kita bergembira..

Kepada mereka yang memandu kenderaan tu, hati2lah di jalanraya, ingatlah orang tersayang..banyakkan bersabar ketika musim2 perayaan begini. Memang tidak dinafikan jalan akan jem teruk dan sesak..

_fizkitiz_

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails